Pieneläinhotelli

Pöksyn Pesä

  ETUSIVU HOTELLIMME HOITAJAMME HINNASTO HOITOSOPIMUSEHDOT LOMAKKEET KUVAT LINKIT PALAUTE

 

TULOSTETTAVA VERSIO                                                                              ETUSIVULLE

HOITOSOPIMUSEHDOT

 

Pieneläinhotelli Pöksyn Pesä sitoutuu hoitamaan lemmikkiä näissä ehdoissa määritellyllä tavalla hoitosopimuksessa määritellyn ajan.

Maksu suoritetaan ennen hoitojakson alkua käteisenä. Alle 48 h ennen sovitun hoitojakson alkamisesta tehdyistä peruutuksista perimme yhden hoitovuorokauden maksun.

Jos lemmikin nouto myöhästyy, perimme lisämaksua puolen hoitovuorokauden hinnan verran jokaiselta alkavalta puolelta vuorokaudelta.

Kissoilla hintaan sisältyy ruokinta kahdesti päivässä tai sopimuksen mukaan ja veden vaihto kahdesti päivässä. Hiekkalaatikot puhdistetaan kahdesti päivässä ja tarvittaessa useammin.

Hoitohuoneiden siivous kerran päivässä tai tarpeen mukaan. Hoitojakson hintaan sisältyy sosiaalinen kanssakäyminen lemmikin kanssa.

Kissa tulee olla asianmukaisesti madotettu ja sillä on oltava voimassaolevat kissarutto- ja kissanuharokotukset. Rokotuskortti esitetään hoitoon tuotaessa. Omistajan on tarkastettava ettei lemmikillä ole mitään syöpäläisiä hoitoon tuotaessa ( esim. korvapunkit kissoilla). Lemmikin omistaja on velvollinen kertomaan lemmikin hoitoa varatessaan onko lemmikillä jotakin sairautta, allergiaa, lääkitystä tai jotakin erityisiä mieltymyksiä tai tapoja.

Jos lemmikki sairastuu hoidon aikana, on omistaja velvollinen korvaamaan hoidosta aiheutuneet kustannukset ( esim. eläinlääkäri, lääkkeet, kuljetus ). Hoitolalla on oma sopimuseläinlääkäri. Sairaudesta aiheutunut hoito, sekä mahdolliset muut kustannukset on maksettava viimeistään lemmikkiä noudettaessa.

Omistaja on velvollinen korvaamaan lemmikkinsä aiheuttamat materiaaliset vahingot.

Jos omistaja ei nouda lemmikkiään sovittuna ajankohtana, eikä häneen yrityksistä huolimatta saada yhteyttä, voidaan tulkita lemmikki hylätyksi ja se toimitetaan Mikkelin Eläinsuojeluyhdistyksen löytöeläintaloon.

Hoitosopimus on tehty kahtena kappaleena, hoitolaan ja lemmikin omistajalle tai haltijalle.

 

PIENELÄINHOTELLI PÖKSYN PESÄ, ROUHIALANKATU 51, 50100 MIKKELI.